Over ADR-opleider.nl

ADR-opleider.nl


ADR-opleider.nl is een gespecialiseerde opleider op het gebied van gevaarlijke stoffen, die zich richt op het uitvoeren van opleidingen die verband houden met de Europese regelgeving ‘ADR’. Per 01-08-2019 maakt ADR-opleider.nl onderdeel uit van SCS Training & Consultancy B.V.

ADR-opleider.nl wordt Special Cargo College

Vanaf de overname van ADR-Opleider.nl door SCS Training & Consultancy hebben wij niet stilgezeten. Achter de schermen werken wij aan een volledige integratie van ADR-opleider. Omdat onze trainingslocaties, verspreid over heel Nederland, beter bekend zijn onder de naam Special Cargo College, zal ook onze locatie in Veenendaal vanaf 1 januari a.s. onder deze naam verder gaan.

Maar er is meer, onze locatie Veenendaal wordt ook fysiek uitgebreid en vanaf het nieuwe jaar is de omvang van onze opleidingslocatie verdubbeld waardoor we meer ruimte hebben om de cursussen nog meer praktijkgericht uit te voeren. Door deze uitbreiding zijn wij in het nieuwe jaar ook in de gelegenheid een completer cursusaanbod gevaarlijke stoffen aan het bieden voor alle vervoersmodaliteiten en opslag, op alle vereiste en gewenste opleidingsniveaus. Special Cargo College in Veenendaal zal daarmee steeds verder uitgroeien tot totaalopleider op het gebied van vervoer en opslag gevaarlijke stoffen en luchtvrachtveiligheid in Midden Nederland.

Breed cursusaanbod

Kijk op www.specialcargo.nl voor ons volledige cursusaanbod rond ADR, IMDG, IATA, ADN, RID, PGS-15, luchtvrachtveiligheid en de verschillende diensten die wij voor u kunnen verzorgen, zoals vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen, consultancy en onze diensten als veiligheidsadviseur vervoer gevaarlijke stoffen of beveiligingsadviseur luchtvracht. Of download onze nieuwe opleidingsgids met meer dan 50 specialistische cursussen en trainingen. Ook laten wij professionals aan het woord en delen wij interessante kennisartikelen.