Ervaringen van cursisten

Plaats uw ervaring

Heb je een ADR-opleiding gevolgd bij ADR-opleider.nl en wil je deze ervaring delen? Schrijf dan een bericht op deze pagina. Wij stellen uw reactie zeer op prijs!

Wim de W. | Beoordeling: 10 | 18 november 2018

Egbert, bedankt voor jouw uitstekende uitleg en begeleiding!
Jouw stelling, "leer de klassen en etiketten van tevoren uit je hoofd", is de enige voorwaarde. Examen doen was nu een "makkie"!
Tot ziens!

Bas van Tilborgh | Beoordeling: 10 | 18 november 2018

Bedankt Egbert voor de uitleg van de cursus ADR-basis.
De lessen waren duidelijk en de manier waarop les werd gegeven ontspannen.

Eddie van der Linden | Beoordeling: 8 | 17 november 2018

In 1 woord een perfecte opleiding genoten in 3 dagen bij Egbert. Goed en duidelijk lesgegeven. De les goed volgen en thuis eraan werken, dan is de opleiding goed te doen. Bedankt kerel en tot de volgende keer. Heb ook bij mijn bedrijf Hartog en Bikker in Vuren gemeld dat de opleiding perfect en goed geregeld was. Groeten Eddie.

Ivan | Beoordeling: 10 | 23 maart 2018

Dit is voor mij de laatste keer dat ik de cursus heb gedaan, word dit jaar 70. Het is geweldig hoe Egbert de cursus uitlegt. Wat vooral erg fijn is zijn de vragen die je beantwoordt met een kastje en die na ieder antwoord nagekeken en nogmaals uitgelegd worden. Hierdoor onthoud en begrijp je de stof erg goed. ADR-opleider is zeker aan te bevelen. Ik heb nu 5 keer ADR Basis en klasse 7 gedaan en het is mij hier zeer goed bevallen. Ook de rustige manier van studeren en de persoonlijke verzorging. Het ontbreekt aan niets. Een echte aanrader voor mensen die ADR willen of moeten halen. Egbert kei bedankt!!!

Jacqueline | Beoordeling: 10 | 21 mei 2017

Zeer fijne manier van lesgeven, waardoor je goed voorbereid naar je examen gaat! Goeie locatie en alles gewoon goed voor elkaar. Ondanks alle zenuwen geslaagd voor zowel Basis als Tank, helemaal foutloos. Dankjewel Egbert voor de rust!

Gert | Beoordeling: 10 | 19 mei 2017

Vandaag geslaagd voor ADR basis en tank. Bedankt Egbert voor je rustige manier van lesgeven, ik kan er voorlopig weer tegen. Tot over 5 jaar! Gr. Gert

Frits Tahya | Beoordeling: 10 | 19 mei 2017

Gisteren mijn ADR behaald dankzij de goede, rustige en deskundige manier van lesgeven van Egbert. Ik zal je sowieso aanbevelen als de beste ADR opleider. Het was ook een leuke en stimulerende groep medecursisten. Egbert bedankt voor je support.
Frits

ETL Eurotransport & Logistiek B.V. | Beoordeling: 10 | 18 mei 2017

Namens Herman, Gerrit en Artur bedankt voor de goede, duidelijke, rustige en ontspannen cursus ADR Basis, die je in 3 zaterdagen voor de groep hebt verzorgd. Iedereen in 1x geslaagd. Top!!!! EEN AANRADER.!!!! Egbert bedankt.

Henk van de Scheur | Beoordeling: 10 | 20 maart 2017

Heel veel geleerd de afgelopen week! En gelukkig voor alle onderdelen (basis+tank+1+7) in 1 keer geslaagd! Heel prettige manier van lesgeven met prima uitleg. Echt een aanrader om hier op cursus te gaan (voor het eerst of voor herhaling). Egbert bedankt en ik hoop tot over 5 jaar!

Chris Albers | Beoordeling: 10 | 18 februari 2017

Egbert, het was een leuke leerzame week! In 1x geslaagd voor basis + tank! Bedankt voor alles en tot over 5 jaar. Groetjes Chris

Johannes | Beoordeling: 10 | 17 februari 2017

Bedankt Egbert voor je goede rustige en zeer duidelijke uitleg! Ook telkens de oefeningen was super en je weet daardoor een beetje hoe je er in staat. Ik ben dan ook voor Basis met 0 fout en Tank met 1 fout geslaagd! Ik zal je zeker bij iedereen aanbevelen!
Tot de volgende keer. Groeten Johannes

Henk van de Kuilen | Beoordeling: 10 | 16 februari 2017

Hoi Egbert, ik ben geslaagd. Bedankt man voor de goede uitleg.Tot over 5 jaar, Gr. Henk.

Eric Krechting | Beoordeling: 10 | 20 januari 2017

Egbert super bedankt voor deze 3 nuttige dagen! In 1x geslaagd. Top opleider, een echte aanrader voor iedereen. Groet Eric

Jack de Rooij | Beoordeling: 10 | 17 december 2016

Vandaag mijn ADR basis gehaald dankzij de cursus van Egbert. Kan het alleen maar aanraden, hij legt het goed en duidelijk uit. Top!

Mark @ MME | Beoordeling: 10 | 10 oktober 2016

Hele grote aanrader! Wij zaten met 2 clubs NDO (niet destructief onderzoekers) en allemaal met vlag en wimpel door de cursus en examen heen! Ik denk dat ik voor ons allen mag spreken: Aanrader! Hopelijk kiest mijn werkgever over 5 jaar weer voor de leswijze van Egbert. Nogmaals dank!

Stan Ratterman | Beoordeling: 10 | 16 juli 2016

Vandaag laatste cursusdag gehad en gelijk examen gedaan, 0 fouten, dit is grotendeels te danken aan de ontspannen en duidelijke manier van lesgeven! Egbert bedankt, vond het 3 leuke en leerzame dagen, prettige vakantie en tot over 5 jaar! Stan.

Marc den Hertog | Beoordeling: 10 | 02 maart 2016

Kan me geen betere opleider bedenken. Prettige sfeer en leuke leerstof.
De lesstof sluit naadloos aan op het examen.
Egbert bedankt!!

Jan | Beoordeling: 9 | 27 februari 2016

Kan mij aansluiten bij de overige positieve ervaringen. Ook zonder ervaring aan de cursus begonnen en ruimschoots geslaagd voor ADR Basis + Tank. Je moet er niet te makkelijk over denken, het is een pittige cursus, maar met discipline en de hulp van Egbert is resultaat verzekerd.

Anneke | Beoordeling: 10 | 25 februari 2016

Vandaag geslaagd voor ADR basis. Dat is superfijn. Egbert dank je wel voor je duidelijke rustige en effectieve manier van lesgeven. Je hebt mij in ieder geval geleerd te begrijpen waar het om gaat in het vervoer van gevaarlijke stoffen.
Tot over 5 jaar :-)
Groet Anneke

Andre van Alphen | Beoordeling: 10 | 28 januari 2016

Vandaag 28-01-2016 geslaagd dankzij de goede cursus van Egbert. Hij heeft er veel verstand van en heeft superlekkere koffie. Tot over 5 jaar. Gr, Andre v A

John Klinkenberg | Beoordeling: 10 | 21 november 2015

Vandaag geslaagd voor ADR basis en klasse 7. Totaal onbekend met de materie, maar na 3,5 dag intensief les, en de nodige uurtjes zelfstudie, ruimschoots geslaagd. Egbert, bedankt voor de heldere uiteenzetting en het regelen van de uitstekende lunches. Het was prima geregeld en georganiseerd!

Max Soukotta | Beoordeling: 10 | 02 oktober 2015

Afgelopen zaterdag geslaagd (0 fout). Egbert bedankt voor de goede manier van lesgeven. Zal zeker iedereen aanraden bij jou de ADR-opleiding te volgen. En ook niet onbelangrijk, de lunches waren heerlijk.

Frits de Wind (www.fdwla.com) | Beoordeling: 10 | 23 mei 2015

Afgelopen week cursus ADR Basis gevolgd en vanmiddag geslaagd (20/20). Ik heb de cursus 4 keer eerder gedaan (telkens ergens anders) en heb nog nooit zo goed les gekregen. Docent beheerst de materie, neemt voldoende tijd voor heldere uitleg en veel oefeningen tussendoor. Ik heb veel geleerd en kan deze docent aan iedereen aanbevelen.

Cees van Diepen | Beoordeling: 10 | 23 februari 2015

Hallo Egbert,
Nogmaals bedankt voor de perfecte opleiding voor het ADR certificaat. Het was voor mij even wennen de eerste dag, maar daarna niets dan lof voor de opzet van deze cursus. Komt er een vraag uit mijn omgeving voor een ADR cursus dan zal ik je van harte aanbevelen.

Johan | Beoordeling: 10 | 23 februari 2015

Zaterdag geslaagd voor ADR, mede door de goede uitleg en de beelden. Ik vond het wel moeilijk, ik ben 67 jaar en dit was voor mij de laatste keer, maar ik heb wel genoten van de lessen en de goede sfeer onder elkaar en dat komt ook door de rust bij het uitleggen. Bedankt Egbert.

Ron | Beoordeling: 10 | 21 februari 2015

Vandaag geslaagd voor ADR basis dankzij de manier van lesgeven door Egbert.

Michiel | Beoordeling: 10 | 24 januari 2015

Vandaag geslaagd voor de cursus ADR, mede door de bijdrage die Egbert hierbij heeft geleverd. Duidelijke uitleg van de stof, ook voor iemand die hier niet veel mee te maken heeft bij zijn dagelijkse werkzaamheden. ADR-opleider.nl zal ik zeker aanraden bij een ieder die de opleiding moet volgen.

Geert Drissen | Beoordeling: 10 | 05 januari 2015

Hierbij wil ik Egbert bedanken voor de lessen en de manier van lesgeven. Het geduld en de ervaring betaalt zich echt uit in een goed examenresultaat en het hele hoge slagingspercentage dat ADR-opleider.nl behaalt, hoger dan het landelijke gemiddelde.
Voor 5 jaar weer gehaald en tevens mijn code 95 bij elkaar, ADR-opleider.nl zeker aan te raden!

Harry | Beoordeling: 10 | 18 december 2014

Van ver gekomen uit een ander land, waar ik woon in het hoge noorden. Een prima cursus, alles werd tot in de details uitgelegd. Compliment voor Egbert qua onderwijskunde.
Twijfel je over jezelf? Doe dan bij ADR-opleider.nl de cursus, dan word je er voor jezelf alleen maar zekerder van dat je op het examen een goed resultaat zult behalen.

Dik Janssen | Beoordeling: 10 | 16 november 2014

Het is niet uit te leggen hoe blij ik ben dat ik mijn examen heb gehaald. Heel hartelijk bedankt voor alle fijne contacten en het vele geduld dat je hebt. Mijn collega vertelde mij voor de cursus letterlijk: Egbert zal er alles aan doen om je te laten slagen, en dat is echt waar. Nogmaals hartelijk bedankt.

Theo | Beoordeling: 10 | 16 november 2014

Afgelopen zaterdag geslaagd. Goede sfeer in de les. Moest er na 4 jaar weer even inkomen, maar Egbert sleept je er wel doorheen. Is een echte aanrader. Tot over 4 Jaar.

Chris Meijer | Beoordeling: 10 | 15 mei 2014

Gisteren geslaagd voor de verlenging van mijn ADR-basis met maar 2 fout! Dit is mede gelukt door de manier van lesgeven van Egbert (en de heerlijke koffie). Egbert bedankt, als ik besluit om tank er ook bij te nemen kom ik 100% weer bij jou uit!

Wim de Waardt | Beoordeling: 10 | 27 februari 2014

Heb vandaag examen gedaan in Utrecht voor ADR basis, tank en klassen 1 + 7. Voor alle onderdelen ruimschoots geslaagd dankzij de uitstekende opleiding van dhr. Van der Leest. Egbert, bedankt, ook via deze website heb je niets te veel beloofd.
Hartelijke groet, Wim de Waardt

Rob | Beoordeling: 10 | 23 januari 2014

Met een positief resultaat heb ik mijn ADR Basis gehaald bij Egbert. Een man die heel goed uitleg geeft en op een positieve manier te werk gaat. Het is een vakman en ik zou hem iedereen kunnen aanraden. Rob

Job van de Kieft | Beoordeling: 10 | 21 december 2013

Zojuist geslaagd voor het ADR certificaat Basis. Het is een aanrader om de cursus bij Egbert te volgen. Goede uitleg en hij houd de sfeer er goed in :-)

Randy | Beoordeling: 10 | 28 november 2013

Cursus Basis + Tank gevolgd en met goed resultaat examen afgelegd. De cursusdagen zijn goed ingedeeld en er wordt op een leuke manier door de lesstof heen gespit. Egbert bedankt en tot de volgende ronde.

Mitchell Pastoors | Beoordeling: 10 | 23 november 2013

Vandaag in alle modules en klassen van het ADR examen gedaan en geslaagd met een uitstekend resultaat. Het is echt een aanrader om hier te leren voor het ADR certificaat, aangezien het uitstekend wordt uitgelegd. Ik zal mijn werkgever ook zeker vragen of ik voor mijn herhaling weer naar ADR-opleider.nl mag. Egbert bedankt en tot over 4 jaar!

Ronald van Hal | Beoordeling: 10 | 27 oktober 2013

Dag Egbert van der Leest.
Vanmiddag ben ik voor ADR Basis en ADR Tank geslaagd en daarom wil ik meteen mijn waardering uitspreken voor de manier van lesgeven en voor het begeleidende lesmateriaal. Jouw rustige en heldere manier van uitleg en het lesmateriaal (zelf ontwikkeld) hebben tot dit resultaat geleid. Veel dank daarvoor. Ik zal voor de vervolgopleidingen er bij mijn werkgever zeker op aandringen dit weer bij ADR-opleider.nl in Veenendaal te mogen doen. Dus wellicht tot "weerziens" Egbert!
Hartelijke groet, Ronald.

Edwin van Cleef | Beoordeling: 10 | 28 september 2013

Een absolute aanrader!!
Vandaag geslaagd voor 4 vakken en nog met goede resultaten ook.
De manier van lesgeven is super, zelfs voor mensen die er nog nooit mee te maken hebben gehad. Egbert bedankt en tot over 5 jaar bij de verlenging.

Henk Hop | Beoordeling: 10 | 26 juni 2013

De methode (het cursusboek als naslagwerk), de kennis en zeker de overdracht en manier van lesgeven door Egbert van der Leest heeft wederom een positief resultaat gehad op 31-05-2013 voor het examen ADR Basis & Tank en voor het examen Klasse 1 & Klasse 7 op 05-06-2013.
Na de zoveelste herhaling (vanaf 1988) durf ik te stellen dat ADR-opleider.nl kwalitatief gezien tot een van de beste opleiders in ons land behoort t.a.v. deze toch enigszins lastige leerstof en regelgeving.
Beste Egbert, wederom tot over 5 jaar en nogmaals veel dank en succes!!
M.vr.gr. Henk Hop

Ed van Driel | Beoordeling: 10 | 06 april 2013

Zaterdag 6 april examen gedaan voor ADR basis en geslaagd. Vond het erg moeilijk in het begin, maar de les is wel leuk en met af en toe een filmpje gaat de dag wel voorbij. In een keer geslaagd. Bedankt EGBERT, tot over 5 jaar.
Groeten, ED

Harm | Beoordeling: 10 | 13 maart 2013

Ik vind de manier waarop Egbert lesgeeft erg prettig. De totale leerstof is verdeeld in behapbare stukken waardoor je het goed kunt opnemen. Ook wordt er erg goed rekening gehouden met de spanningsboog van de leerlingen. Egbert heeft in zijn lessen regelmatig een moment dat je even rust krijgt door middel van een filmpje, waardoor even de druk van de ketel is en je daarna weer beter kunt opnemen.
Ik zeg "een echte aanrader". Egbert dank voor je fijne lessen.
Groet Harm

Jeroen Petersen | Beoordeling: 10 | 10 februari 2013

Vrijdag examen gedaan voor ADR basis. Ik had totaal geen kennis van het ADR gebeuren, maar door deze manier van lesgeven heb ik het toch gehaald in een korte tijd. Super bedankt Egbert.

Aziz Belgharbi | Beoordeling: 10 | 10 februari 2013

Ik heb vrijdag 8 februari examen ADR Basis + Tank gedaan en ben voor allebei geslaagd! Het was een leuke en leerzame week. Egbert, bedankt voor de lessen! Graag tot over 5 jaar. Groeten, Aziz.

Wim Duijst | Beoordeling: 10 | 09 februari 2013

Vrijdag 8 februari examen ADR Basis + Tank gedaan en beide gehaald. Al verschillende keren deze materie gehad i.v.m verlenging, maar nog nergens zo leuk als hier!! Van harte aanbevolen. Bedankt!!
Hopelijk tot volgend jaar met verlenging veiligheidsadviseur. Groeten van Wim.

Gert van Kesteren | Beoordeling: 10 | 08 februari 2013

Vandaag, 8 februari, in Arnhem examen gedaan en geslaagd voor ADR Basis en Tank. Dit is de eerste keer dat ik bij Egbert deze opleiding heb gevolgd en met veel plezier kijk ik terug op de afgelopen week. De methode van lesgeven komt erg ontspannen over. Ik zal het zeker aanbevelen bij een ieder die ook deze opleiding wil volgen. Dit was mijn vijfde herhalingsexamen en over vijf jaar hoop ik voor de zesde keer herhaling te doen bij Egbert. Ik wil je bedanken voor de tijd en energie die je in mij heb gestoken. Egbert, bedankt en tot over vijf jaar. Groeten, Gert uit Ederveen.

Loek van de Kamp | Beoordeling: 10 | 08 februari 2013

Ik heb een week lang weer in de schoolbanken gezeten, maar wel ontzettend leuk . Ondanks de soms droge stof, mede door de leuke en ook leerzame filmpjes, vaak erg lachwekkend, maar zeker ook van toepassing op deze materie. Een aanrader voor iedereen die moet verlengen of starten met ADR.
Egbert, ontzettend bedankt.

Michel | Beoordeling: 10 | 15 december 2012

Goede lesstof en voorbereiding op het examen.

Ron van de Velde | Beoordeling: 10 | 14 december 2012

Vandaag 14 december examen ADR Basis en Tank gedaan omdat ik deze had laten verlopen. Geslaagd met 1 fout voor Basis en 0 fout voor Tank. Dit alles vanwege de keuze voor de cursus bij ADR-opleider.nl te Veenendaal. Dankzij de methode "Egbert" een ontspannen cursusweek, waarbij iedereen permanent betrokken is bij het lesmateriaal en de relaxte uitleg, gemengd met grappige maar duidelijke filmpjes, die bewust het doel raken waarvoor deze cursus is bestemd.
Als men zou kiezen voor de methode van Egbert van der Leest, dan wordt de ADR cursus i.p.v een saaie opsomming van wettelijke feiten, een ontspannen week waarin je duidelijk wordt gemaakt waar het uiteindelijk om gaat en zul je zeker slagen .
Egbert, nogmaals bedankt voor deze fantastische cursus en heel veel succes in de toekomst en zeker tot ziens over 5 jaar.
Groeten, Ron van de Velde

Ad van Ede | Beoordeling: 10 | 02 december 2012

Op een zeer ontspannende wijze wordt de stof grondig behandeld. En met resultaat: iedereen uit onze groep was met zeer weinig fouten geslaagd! Kortom, een aanrader!

Paul | Beoordeling: 10 | 18 november 2012

Dit is Dé school voor truckers die een hekel hebben aan leren uit een boek.
Voor ADR van harte aanbevolen!

Boudewijn | Beoordeling: 10 | 18 november 2012

Ik heb het de afgelopen week prima naar mijn zin gehad, de manier van lesgeven beviel mij prima. Je merkt gelijk dat Egbert zeer deskundig is en betrokken is bij zijn cursisten. Hij houdt je heel de cursus scherp, resultaat: slechts 1 fout bij het examen. Vooral de presentatie d.m.v. filmpjes, foto's en verhalen kon mij bekoren. Egbert bedankt en succes!

Jaap van Ruiven | Beoordeling: 10 | 26 oktober 2012

Beste Egbert,
Buiten dat ik je een zeer sympathieke man vind ben je ook een buitengewoon goede, gedreven opleider. Dit was de zesde keer dat ik een ADR cursus heb gevolgd, maar jouw manier van lesgeven was toch wel de beste. Het resultaat was er dan ook naar, zowel voor Basis als Tank 0 fouten.
Ik zal zeker een ieder aanbevelen bij jou de cursus te komen volgen.
Heel erg bedankt en ik hoop tot een volgende keer.
Groeten, Jaap van Ruiven

Jan Hesselink | Beoordeling: 10 | 26 oktober 2012

Een prettige cursusruimte waarin rustig en overwogen de nodige ADR-kennis wordt gepresenteerd. Een unieke, zelf ontwikkelde en voor iedereen uiterst begrijpelijke (maar ook geestige) presentatie en een óók zelf ontwikkeld cursusboek/naslagwerk waarin precies dát staat wat nodig is om met nul fouten ‘Basis’ en met nul fouten ‘Tank’ je ADR-examen af te ronden!
Ik heb het gevonden en als je dit ook zoekt, contact met Egbert van der Leest opnemen. Een top ADR-opleider!

Freddie Gijsbers | Beoordeling: 10 | 10 oktober 2012

ADR-opleider is een aanrader voor iedereen die zijn/haar diploma moet behalen of vernieuwen. De manier van lesgeven is zeer duidelijk en prettig. Na ieder hoofdstuk worden er klassikaal vragen behandeld waardoor de stof nog beter binnenkomt. Voor mij was het 12 jaar geleden dat ik voor de laatste x mijn ADR had vernieuwd en dankzij deze korte en heldere cursus heb ik het examen afgesloten met 0 fouten. Egbert, bedankt! Tot over 5 jaar, kom ik zeker weer op herhaling. m.v.g. Freddie

Danny Boeff (nx burst europe bv) | Beoordeling: 10 | 08 oktober 2012

ADR Opleider geeft op een heel begrijpelijke en praktische wijze de ADR opleiding. De kennis wordt systematisch gegeven en komt daar door helder en samenhangend over. Heel prettig om dit te ervaren. Voor mij was het onbekende materie, maar ADR Opleider heeft ervoor gezorgd dat de stof ook na het examen blijft hangen! Dat is kwaliteit! Prima opleider!

Bart | Beoordeling: 9 | 18 april 2012

Hallo transportbedrijven en ADR-chauffeurs,
Bij deze wil ik graag ADR-opleider in Veenendaal aanraden voor een ADR-opleiding.
De docent Egbert is een aardige man die je de volledige aandacht geeft en zijn kennis goed weet over te brengen. Heel goed uitgewerkt cursusmateriaal op projectiescherm en verzorgd handboek en materiaal. Examenaanvraag goed door opleider geregeld. Iemand met een groot hart voor zijn eigen zaak. Ik had voor ADR-opleider gekozen vanwege de professionele uitstraling van de website en mijn ervaring over de opleiding sluit hierbij aan.
Groet Bart uit Eindhoven